Тейлър Суифт сподели, че прослушването ѝ за “Клетниците" е било "кошмар"

Клюки Добави коментар

Тейлър Суифт и Еди Редмейн разказват подробно за катастрофалното прослушване на Суифт за филма “Клетниците”.

Тейлър Суифт и Еди Редмейн в "Шоуто на Греъм Нортън" по BBC One

Тейлър Суифт и Еди Редмейн в "Шоуто на Греъм Нортън" по BBC One

Суифт разкри, че се е явила на прослушване за ролята на Епонина, но не е било ясно дали не е по-подходяща за ролята на Козет. Тя била сигурна, че няма да получи нито една от двете роли. Въпреки това тя продължава напред с прослушването, за да се срещне с Редмейн, макар че срещата им не е точно такава, каквато е очаквала.

"Веднъж умрях в ръцете на Редмейн по време на прослушване за “Клетниците" - спомня си Суифт. "Има много неща, които хората не знаят за тази история. В общи линии се борих за две роли в "Клетниците", бях направила няколко прослушвания, бях отишла в Ню Йорк и къде ли още не. Мисля, че беше установено, че имам по-скоро външния вид на Козет, но имам вокалния диапазон на Епонин, така че беше ясно, че съм там за добро прекарване, а не за дълго."

Макар че Суифт вече е била сигурна, че няма да ѝ предложат нито една от двете роли във филма, тя бързо приема поканата да направи последно прослушване заедно с Редмейн.

Тейлър Суифт във видеото за песента ѝ "Bejeweled"

Тейлър Суифт във видеото за песента ѝ "Bejeweled"

“Казах си: "Това е изживяване, което искам да преживея в живота си", казва тя, преди да се обърне към Редмейн. "Ти си един от любимите ми актьори. Ти си толкова нелепо талантлив."

Когато пристига на прослушването, екипът бързо й съобщава лоши новини.

"Те казаха: “Ще боядисаме зъбите ти в кафяво за сцената". А аз казах: "Значи ще го направите, след като се срещна с Еди Редмейн, нали? Това не е нещо, което правите преди това? Аз ще се срещна с хората и след това ще ми направите зъбите кафяви?". За нейно разочарование, гримьорският стол е първата ѝ спирка.
Еди Редмейн във филма “Клетниците"

Еди Редмейн във филма “Клетниците"

Редмейн споделя, че първата им среща е била също толкова неловка и за него.

"Ти дойде изглеждаща като уличен клошар от 19-ти век, а аз не очаквах това", спомня си Редмейн.

Той добавя, че по време на теста е мислел повече за дъха си, отколкото за външния вид на Суифт.

"Току-що бях ходил в Pizza Express и ядох чеснови топчета. Мислех, че ще си пеем един на друг, но- също така беше много странно, защото Тейлър беше облечена изцяло като Епонина, а аз бях по анцуг - да лежим на пода и да си пеем мили думи, а аз си мислех само, че току-що съм ял чесново хлебче."

Смеейки се, певицата каза, че е изпитала облекчение, чувайки, че не е единствената, която се е почувствала неудобно в този момент.

"Ти плачеше, а аз просто си мислех, че е заради това как изглеждам... Хубаво е да чуя, че и двамата сме се чувствали неудобно в този момент".

Вижте как Суифт разказва цялата история за прослушването си по-долу.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър