Тейлър Суифт преиздава "1989" с пет неиздавани песни

Афиш Добави коментар

Тейлър Суифт преиздава албума си "1989" в разгара на доминацията й в поп културата, предаде Асошиейтед прес.

Излязъл през 2014 г. и кръстен на рождената й година, оригиналният "1989" означаваше звуково прераждане. Суифт се беше отърсила от кънтри корените на първите си четири студийни албума и се беше обявила за пълноценна поп звезда.

"1989 (Taylor's Version)", който излиза на пазара днес, взима тази версия на Суифт - тогава тя е в средата на 20-те си години, живее в Ню Йорк, готова е да завладее света с арсенал от синтезаторни звуци от 80-те и има нов продуцент на име Джак Антоноф. В него са включени пет неиздавани песни, които дават повече информация за изпълнителката, която е била тогава.

Преиздадените досега албуми, които съдържат в заглавието си "Taylor's Version", са нещо повече от обикновени презаписи. Те са придружени от нова музика и визуализации, които дават повече възможности да се разбере нейната работа.

Проектът - четвъртият от шестте преиздадени досега албума, е провокиран от закупуването и продажбата на ранния каталог на Тейлър от музикалния мениджър Скутър Браун. Новите продукции са свързани с усилията на изпълнителката да контролира собствените си песни и начина, по който се използват.

Завръщането й към "1989" е в момент, когато популярността на Суифт е на върха, но и във време на носталгията по първото десетилетие на 21-ви век. (Да, сега е само 2023 г. Да, носталгията е истинска.), отбелязва Асошиейтед прес.

През 2014 г. Суифт намира своето поп звучене с "1989". През 2023 г. тя се превръща в най-успешната версия на самата себе си и преиздава "1989", докато е на върха.

Сега е в ход и световното й турне "Eras", като следващият концерт от него е насрочен за 9 ноември в Буенос Айрес, Аржентина. Тейлър Суифт планира и да преиздаде още два свои албума с "Taylor's Version" .

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #​Тейлър Суифт