Певец от победилата група на "Евровизия" ще се подложи на тест за наркотици

Скандал Добави коментар

Вокалистът от рок групата "Манескин", победила на тазгодишния конкурс "Евровизия", ще се подложи доброволно на тест за наркотици, съобщиха световните агенции.

Дамиано Давид е решил да предприеме тази стъпка, след като се появиха слухове, че е бил под въздействието на упойващи вещества.

"Бяхме осведомени за слуховете около видеоклипа с участието на италианските победители на конкурса "Евровизия", заснет в зелената стая /мястото, където изпълнителите очакват обявяването на резултата им/, съобщиха организаторите на проявата. Съставът "Манескин" решително опровергава обвиненията за употреба на наркотици , а цитираният певец ще се подложи на доброволен тест, когато се прибере в страната си".

Самата група поиска да й бъден направен незабавен тест, но Европейският съюз за радио и телевизия не успя навременно да организира проверката.

На видеото, за което стана дума, се вижда как вокалистът се накланя към масата и бързо се отстранява от нея. Според обясненията на музикантите, на масата се била разбила стъклена бутилка или чаша и певецът се опитал да издуха отломките. Организаторите потвърдиха, че след проверка, около масата е било открито разбито стъкло.

"Ние внимателно анализираме събрания материал и след проверка, ще изнесем допълнителни данни", обявиха организаторите.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър