Британска телевизия ще излъчи сатиричен мюзикъл за принц Андрю

Скандал Добави коментар

Принц Андрю ще бъде обект на сатиричен телевизионен мюзикъл по британския телевизионен Канал 4, съобщи Асошиейтед прес.

© Annie Spratt

Вторият син на кралица Елизабет II се оттегли от кралските задължения след катастрофално интервю през ноември 2019 г., в което обсъждаше връзките си с покойния сексуален престъпник Джефри Епстийн в специално предаване на Би Би Си.

От Канал 4 заявиха, че интервюто, което се смята за катастрофа за херцога на Йорк в сферата на връзките с обществеността, ще бъде „пресъздадено“ като част от мюзикъла. Критиците се нахвърлиха върху принца за това, че изглежда не е проявил съпричастност към малтретираните жертви на Епстийн, който се самоуби в затвора през август 2019 г.

Комикът Киърън Ходжсън ще води актьорски състав в „Принц Андрю: Мюзикълът“ - 60-минутна програма, описана като „сатиричен разказ за живота и времето“ на херцога, издържан в музикален стил.

Шоуто е част от юбилейния 40-ти годишен сезон на предавания, наречен "Истина или предизвикателство", за четвъртата британска телевизионна компания, която стартира през 1982 г. Все още не е обявено кога точно ще бъде излъчено.

От години Андрю е в заглавията на британските вестници заради брака и развода си със Сара Фъргюсън.

Но той се опитва да стои далеч от общественото внимание, след като миналата година постигна многомилионно споразумение с жена, която заведе дело в САЩ, обвинявайки го в сексуално посегателство, когато е била на 17 години. През януари Андрю беше лишен от почетните си военни титли и му беше казано, че вече не може да използва титлата ,,негово кралско височество".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Принц Андрю