Адвокатите на Анджелина Джоли: Брад Пит я е тормозил и преди инцидента със самолета

Скандал Добави коментар

В нова съдебна жалба Анджелина Джоли твърди чрез адвокатите си, че бившият ѝ съпруг Брад Пит е упражнявал насилие над нея преди инцидента със самолета през 2016 г., който я накара да подаде молба за развод.

© Depositphotos

Съдебната битка между Анджелина Джоли и Брад Пит за общата им някога френската винарна "Шато Миравал" продължава с нови обвинения.

В нова съдебна жалба, подадена в четвъртък и до която се е добрало списание PEOPLE, адвокатите на Джоли разширяват обвиненията си срещу Брад Пит. Те твърдят, че Пит е упражнявал физическо насилие над нея, а тормозът не се е ограничавал само до нашумелия инцидент със самолет през 2016 г.

"Макар че физическото насилие на Пит над Джоли започва много преди пътуването на семейството със самолет от Франция до Лос Анджелис през септември 2016 г., този полет е първият момент, в който той упражнява физическо насилие и над децата", твърдят адвокатите на Джоли в новия съдебен документ. "След това Джоли незабавно го напусна."

Съдебният конфликт за Шато Миравал започва, когато през февруари 2022 г. Пит съди Джоли за това, че е продала своя дял без негово съгласие. Джоли контрира, твърдейки, че разговорите за продажба с Пит са се провалили поради настояването му за сключване на споразумение за неразкриване на информация, свързано с инцидента със самолета.

В подадена през юни 2023 г. декларация от правния екип на Пит обаче се твърди, че Джоли е предложила "още по-широка клауза за неразпространение на информация" като част от сделката за винарната, а екипът на Пит е представил "по-тясна" клауза, "предназначена да защити бизнеса".

Джоли и нейните адвокати по-рано твърдяха, че по време на полет с частния самолет на семейството през 2016 г. Пит е нападнал физически Джоли и децата им. Както ФБР, така и Окръжният отдел за деца и семейства в Лос Анджелис разследваха предполагаемия инцидент. Беше постановено, че Пит не е упражнил насилие над децата, а ФБР отказа да повдигне наказателни обвинения срещу актьора.

В последната жалба адвокатите на Джоли пишат, че актрисата "никога не е повдигала обвинения, тъй като е смятала, че е най-добре Пит да поеме отговорност и да помогне на семейството да се възстанови от посттравматичния стрес, който е причинил".

В отговор на най-новата жалбата на Джоли адвокатите на Пит са поискали да бъдат разкрити всички споразумения за неразгласяване на информация, които Джоли е сключила с трети страни, като са предположили, че тези споразумения могат да разкрият несъответствия в нейните твърдения.

Брад Пит и Анджелина Джоли, чийто брак бе прекратен от съдия през 2019 г., са родители на шест деца: Мадокс, на 22 г., Пакс, на 20 г., Захара, на 19 г., Шайло, на 17 г., и 15-годишните близнаци Вивиен и Нокс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър