Езра Милър не се призна за виновен по обвинение в кражба на алкохол

Скандал Добави коментар

Актьорът Езра Милър не се призна за виновен по обвинение в кражба на бутилки с алкохол от дома на съсед в Стамфорд, щата Върмонт, предаде Асошиейтед прес.

© Depositphotos

Това е едно от поредицата обвинения, отправени на актьора след поредица от арести и инциденти от Хавай до Вермонт. Той изигра ролята на Светкавица в "Лигата на справедливостта".

Езра Милър (30 г.) се яви в понеделник с адвокат дистанционно от Бърлингтън, щата Върмонт, за да отговори на обвинението за кражба с взлом в жилище.

Полицията на щата Върмонт съобщи, че на 1 май т.г. се е отзовала на оплакване за кражба с взлом в жилище в Стамфорд. Установено е, че липсват няколко бутилки алкохол, които са изчезнали, докато собствениците са отсъствали. Езра Милър е обвинен за кражбата, след като полицията е прегледала записите от охранителните камери и е разпитала свидетели. Той се познавал със собственика.

Вижте повече

„Светкавицата“ Езра Милър обвинен в кражба с взлом

Актьорът Езра Милър е обвинен в кражба с взлом в Стамфорд, щата Върмонт, което е последният от поредицата инциденти, свързани с изпадналата в немилост звезда от...

Актьорът бе арестуван два пъти тази година на Хаваите, включително за нарушаване на обществения ред и тормоз в караоке бар.

Тази година родителите на 18-годишно момиче подадоха оплакване срещу него, като го обвиниха в неподходящо поведение с дъщеря им. Тя обаче оспори това.

Адвокат на Езра Милър не отговори веднага на поискан коментар за обвинението във Върмонт или по жалбата на родителите на момичето.

Актьорът участва в предстоящата продукция "Светкавицата", която се очаква да излезе през юни 2023 г., след като се появи в ролята на Светкавицата в "Лигата на справедливостта".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Езра Милър