Няма да познаете Лили Джеймс в ролята на Памела Андерсън (СНИМКИ)

Суета Добави коментар

Нови невероятни снимки показват как актрисата Лили Джеймс се преобразява в секссимвола от 90-те години Памела Андерсън за новия сериал на Hulu "Пам и Томи".

В първите официални снимки от сериака на "Пам и Томи" Лили Джеймс и Себастиан Стан показаха невероятната си прилика с Памела Андерсън и Томи Лий.

© Hulu

Лили Джеймс изглежда почти неузнаваема. Наскоро тя бе забелязана да носи емблематичния бански костюм на Памела Андерсън от "Спасители на плажа”. Осемсерийният минисериал се снима в момента и нови снимки от снимачната площадка показват невероятната трансформация на Джеймс.

© Hulu

Джеймс прилича досущ на 53-годишната Памела, и изглежда, че носи протези, които имитират известния бюст секссимвола. Твърди се, че гърдите на Андерсън са резултат от две операции с гръдни импланти в началото на 90-те години на миналия век, които увеличават размера на гърдите й съответно до 34D, а след това до 34DD.

Пам и Томи проследява бурната връзка между барабаниста/съоснователя на Motley Crüe и бившата звезда/модел от "Спасители на плажа", включително известния инцидент, при който е откраднат и впоследствие разпространен в публичното пространство секс запис от медения им месец. Въпреки че ще бъде включена, историята няма да се фокусира върху скандала, а ще фокусира върху двойката, която се оженила след само 96 часа познанство.

© Depositphotos

Kъм Стан и Джеймс в минисериала ще се присъединят още Сет Роугън в ролята на човека, който е откраднал секс касетата на двойката и я е продал, и Ник Оферман в ролята на порноимпресариото чичо Милти. Режисьор на сериала е Крейг Гилеспи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър