Бившата на Дан Хейхурт: “Памела Андерсън ми открадна мъжа”

Скандал Добави коментар

Бившата на новия съпруг на Памела Андерсън, твърди, че тя е откраднала мъжа и е разрушила щастливото им семейство.

Моделът и актрисата Памела Андерсън е обвинена, че e прелъстила домашния майстор Дан Хейхърст - за когото се е омъжила в навечерието на Коледа, докато той е работил в нейния имот в канадския град Ледисмит.

В сряда Андерсън обяви, че се е омъжила за своя „бодигард“ Дан на шестата си сватба, за петия си съпруг, казвайки: „Аз съм точно там, където трябва да бъда - в ръце на човек, който ме обича. "

В четвъртък бившата на Хейхърст обвини Андерсън, че е разрушила семейството и в интервю за The Sun. Според таблоида Кари била изненадана от аферата и не е знаела нищо за брака им, докато не е прочела за това онлайн. Тя каза пред вестника, че Хейхърст е живял с нея, дъщеря й Дениз и двете му малки деца до лятото. Двамата никога не са се женили, но Кари твърди, че са били в сериозна връзка.

„Това не е локдаун любовна история, както е представена“, каза тя пред The Sun. „Тъжно е, че хората харесват това и ги аплодират, когато всичко е основано на измама, отричане и един лош избор за всички участващи“, продължава Кари.

Хейхърст е бил назначена от Памела Андерсън през есента на 2019. Първоначално той се оплака от шефката си, като Кари твърди, че я наричал „луда“. В един sms, споделен с The Sun, той пише: „Драконът е пуснат! Говоря за Пам”.

През януари 2020 беше съобщено, че Андерсън се е оженила за филмовия продуцент Джон Питърс, но тя се разделя с него две седмици по-късно и казва, че никога не е имало истинска сватба.

За този период Кари твърди, че Хейхърст казал: „Хахаха, той е по-възрастен от баща й, но мисля, че проблемите ни с парите са приключили“.

“Мислех, че това е доста безскрупулно от негова страна. Той наистина изобщо не се разбираше с нея.”, коментира тя.

Според Кари нещата са започват да се променят в края на миналия март, когато започва локдауна и Хейхърст прекарва все повече време с Андерсън.

„Първоначално той отрича това, когато се изправих срещу него, но накрая го попитах:„ Спиш ли с Пам? Той каза:„ Всичко, което ще кажа, е, че съм преминал границата “.- каза за вестника Кери.

“Той ме помоли да му дам време да разбере какво става, така че аз просто го оставих да прави това, което иска да прави. И от там нямаше връщане назад. Бях се срещнала с Пам и бях на вечеря с нея. Дъщеря ми работеше при нея. Не можех да повярвам.”

Кари каза, че той се е изнесъл през юли.

Тя твърди, че той и Пам се държат като тийнейджъри и каза: „Когато миналата година той навърши 40 години, тя му купи лодка. Вече три пъти е разбивал колата й и два пъти лодката. Това е ходеща бъркотия. Те седят в имота си и пият - това е като шоуто на Дан и Пам. "

Памела твърди, че двамата с Дан са имали благословията на цялото им семейство и приятели за сватбата им, но Кари оспорва това, като казва: „Никой не беше поканен на сватбата. Той изпрати съобщение на майка си вечерта преди церемонията: „Ще се оженя утре, но запазете това в тайна и не казвайте нищо“. Явно уважи неговото желание, защото това е нейният син, но не беше поканена. Дори не изглежда като истинска сватба. Всичко изглежда толкова контролирано.“

Тя добави: „Той може да бъде голям манипулатор, така че в известен смисъл те са създадени един за друг, но не виждам това да продължи дълго, ще бъда много изненадан.”

Дъщерята на Кери, Денис, твърди, че Хейхурт и Андерсън са държали връзката си в тайна и тя нямала никаква представа за ставащото, въпреки че е работела в същата къщата. Денис каза, че тя и майка й са разстроени, че Андерсън го описва като сбъдната мечта, когато има и други хора забъркани в аферата.

„Случилото се повлия зле на живота на много хора. Наистина беше трудно за майка ми.” - казва Денис.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Памела Андерсън