Лили Джеймс ли разруши брака на Арми Хамър?

Скандал Добави коментар

Източници, близки до семейството на Арми Хамър, казват, че бракът му бил разрушен през есента на 2019 г., след като съпругата му открила страстни съобщения и писма от мистериозна жена, която се е подписала като „Аделин“.

Лили Джеймс и Арми Хамър в "Ребека"

Лили Джеймс и Арми Хамър в "Ребека"

© Netflix

Бракът на Арми Хамър е се разпада, след като съпругата му Елизабет Чембърс открива съобщения от мистериозна жена на мобилния му телефон, пише The Daily Mail.

Истинската самоличност на Аделин е загадка. Но интересното е, че по същото време, Арми снима филма “Ребека” за Нетфликс заедно с Лили Джеймс.

Докато нейният персонаж на г-жа дьо Уинтър в адаптацията на класическия роман на Дафне дю Морие няма първо име, 31-годишната актриса е записана като Аделин в списъка на актьорския състав на филми и на караваната си по време на снимките, твърдят източници пред Mail.

Лили Джеймс и Арми Хамър в "Ребека"

Лили Джеймс и Арми Хамър в "Ребека"

© Netflix

Източниците също така твърдят, че Джеймс е бил забелязан да флиртува с Хамър, въпреки че тя знае, че той е женен и е баща на две деца.

По това време връзката на Джеймс с дългогодишното й гадже, актьорът Мат Смит е охладняла и наблюдатели казват, че красавицата изглежда е „леко влюбена“ в Хамър от момента, в който го среща.

„Тя не беше неясна. И на него му харесваше, без съмнение. Тя го докосваше непрекъснато, гледаше го с дълги изгарящи погледи “, каза източникът. Същият добавя: „Докато траеха снимките, той избра да прекара седмици в английската провинция, вместо да се върне да види семейството си, което също беше във Великобритания. Всичко това е много типично за него.”

Хамър и Джеймс започват да снимат адаптацията на Netflix на готическия роман “Ребека” във Великобритания през юни 2019 г. След края на снимките през август Хамър и семейството му се връщат в Лос Анджелис, но той се връща сам в Лондон седмици по-късно. След завръщането му в Лос Анджелис нещата наистина достигнат своя край, след като Чембърс открива съобщения между Арми и „Аделин“.

След като Чембърс е намери съобщенията, тя е „съсипана, с разбито сърце“ казва източникът. Но тя се опитва да го преглътне в името на 10-годишния си брак и двамата с Хамър ходят на терапия за двойки и имат планове да подновят обетите си, според Mail.

През април Чембърс и Хамър се самоизолират заради Covid-19 на Каймановите острови. Но източникът на вестникът твърди, че Хамър не могъл да издържи и след два месеца казал, че ще се прибере в Лос Анджелис. Но вместо това актьора отива в Маями и случайно изпраща на Чембърс сексуален текст, за който тя знае, че не е предназначена за нея, каза източника. Двойката обяви, че се разделя на 10 юли.

Арми Хамър не е единственият женен мъж, с когото Лили Джеймс е свързвана. Тя беше забелязана на интимна среща в Рим с партньора си във филма “The Pursuit Of Love” - Доминик Уест

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Лили Джеймс #Арми Хамър