Микаела Коел се присъедини към актьорския състав на "Черната пантера 2"

Клюки Добави коментар

Микаела Коел е новото попълнение в актьорския състав на продължението на супергеройската продукция "Черната пантера", съобщи "Варайъти".

Михаела Коел в "Мога и да те съсипя".

Михаела Коел в "Мога и да те съсипя".

Тридесет и три годишната актриса се присъединява към звездите от първия филм Летиша Райт, Даниел Калуя, Данай Гурира, Лупита Нионго, Анджела Басет. Коел е забелязана на снимачната площадка в студиа "Пайнууд" в Атланта.

Каква роля ще изпълни Микаела Коел в "Черната пантера: Уаканда завинаги" на този етап не се разкрива. Въпреки че не се знае много за продължението, звездите му са споделяли, че то ще почете наследството на Чадуик Боузман, който изигра главния персонаж в първия филм. Боузман почина през август миналата година на 43-годишна възраст, след като изгуби водената си тайно в продължение на четири години битка с рак на дебелото черво.

Микаела Коел имаше изключително успешна година. Актрисата стана големият победител на телевизионните награди БАФТА с поредицата "Мога и да те съсипя". Коел е създателка на драматичния сериал и изпълнява главната роля в него, припомня изданието.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #кино