Кейт Хъдсън отказва да пие алкохол преди сцената си по бикини в "Glass Onion"

Суета Добави коментар

Хъдсън споменава, че е предпочела да заснеме сцената си по бикини в "Glass Onion" трезва.

Кейт Хъдсън в ролята на Бърди Джей в "Glass Onion"

Кейт Хъдсън в ролята на Бърди Джей в "Glass Onion"

© Нетфликс

Кейт Хъдсън решава да не пие алкохол преди заснемането на емблематичната си сцена по бикини във филма "Glass Onion”, продължение на "Вади ножовете".

В интервю за предаването "This Morning" в сряда Хъдсън споделя, че е искала да свърши с бързо сцената, след като е изгледала клип, на който е облечена в оранжевия бански и се разхожда край басейн.

"Докато всички останали се наслаждаваха на коктейли в Гърция, аз само чаках да заснема тази сцена, за да мога да се присъединя към тях", обяснява 43-годишната актриса. "Всички се забавляваха страхотно, а аз просто бях там с краставица и фета и чаках да дойде моят ред."

Хъдсън, която играе персонажа Бърди Джей в продължението на “Вади Ножовете", не е участвала в голям филм от 2016 г. и каза, че "чакането отстрани" е било "трудно". Тя добави, че героинята ѝ във филма е "смела, много шумна, нехайна... и не много умна".

"Не успях да направя филмите, които наистина исках, заради начина, по който се разви кариерата ми", каза Хъдсън пред Vanity Fair по-рано този месец.

Въпреки това тя добави, че персонажа ѝ в "Glass Onion" е "най-подходящото място" за нея. Носителката на "Златен глобус" също така споменава, че не си е налагала никакъв натиск на снимачната площадка.

"Просто искам да върша добра работа, винаги", каза тя и добавя, че не позволява на страха да определя решенията ѝ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Кейт Хъдсън