Кейт Хъдсън: "Трудно е да се намерят актьори за романтични комедии"

Клюки Добави коментар

Кейт Хъдсън се оплаква от липсата на актьори, които да искат да се снимат в романтични комедии.

Кейт Хъдсън в “Glass Onion"

Кейт Хъдсън в “Glass Onion"

Кейт Хъдсън откровено призна пред The View,, че в момента е много трудно да се намерят актьори за мъжките роли в романтични комедии, като отдаде това предизвикателство на преминаването на жанра към стрийминг. Тя подчерта значението на създаването на събитие около романтичните комедии и с чувство за хумор предложи да се наемат актьори от блокбъстър франчайзи като Марвел.

"Трудно е да се привлекат филмови звезди от мъжки пол за участие в романтични комедии", каза Хъдсън за настоящото състояние на жанра. "Това е голяма част от уравнението... е да има такова събитие. Ако успеем да привлечем повече момчета от Марвел, които да... хей, елате да направите романтична комедия! Това също е част от формулата. Това събитие."

Според Хъдсън ключът към трайния успех на романтичните комедии се крие в инвестирането в качествено писане и талант. Тя твърди, че класическите романтични комедии дължат голяма част от успеха си на това, че имат добри сценаристи.

"Мисля, че става въпрос за писането и за това как инвестираме в разказването на историята на писателите и режисьорите", добави Хъдсън. "Ако погледнете класическите романтични комедии, които остават вечни - те са такива, те са тези, които остават завинаги; хората се връщат към тях отново и отново - те са имали най-добрите сценаристи. Нора Ефрон! Става въпрос по-скоро за това как студиата инвестират в таланта."

Размишлявайки върху собствения си успех в жанра на романтичните комедии, Хъдсън посочи хита си от 2003 г. "Как да изгубиш мъж за 10 дни" с участието на Матю Маконъхи. Тя смята, че отзвукът на филма сред публиката се дължи на добре разработения му сценарий.

"Честно казано, мисля, че беше добре написан и мисля, че има едно погрешно схващане, че романтичната комедия трябва да има определена формула - което е така", каза тя. "Но ние се уверихме, че имаме страхотна основа на сценария и след това актьорския състав..."

Последно през 2022 Хъдсън участва в “Glass Onion" в ролята на Бърди, супермодел от Манхатън, превърнал се в моден дизайнер, замесен в загадъчно убийство и през 2023 в комедията “A Little White Lie”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Кейт Хъдсън