Каква ще бъде сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц?

Клюки Добави коментар

Изтекоха подробности в мрежата, че през лятото на следващата година Бруклин Бекъм, синът на Дейвид и Виктория Бекъм, ще се ожени за любимата си Никола Пелц.

© Сн.: Instagram | @brooklynbeckham

Бруклин Бекъм и Никола Пелц искат да направят две сватби - в родината на Бекъм, Великобритания, а също и в САЩ, където живеят родителите на булката. Между другото, именно бизнесменът Нелсън Пелц е готов да поеме по-голямата част от разходите, но семейството на младоженеца възнамерява да направи значителен принос за организацията.

Сватбената рокля

Сватбената рокля за Никола ще бъде проектирана и ушита от самата Виктория Бекъм. Тя вече има такъв опит. През 2016 г. тя направи рокля за приятелката си Ева Лонгория, а по-късно и за Меган Маркъл за едно от събитията за сватбата и.

„Никола е красиво момиче и ще изглежда невероятно във всеки тоалет, но Виктория е известна със създаването на стилен, модерен и минималистичен външен вид. Няма да има нищо пищно”, каза близък до семейството.
© Сн.: Instagram | @brooklynbeckham

Дата на сватбата

Все още не са определени датите, защота пандемичната обстановка пречи на това. Но вече е известно, че Дейвид Бекъм, ще изнесе реч в началото на сватбената церемония, като ще даде съвети и напътствия на любимия си първороден син и снаха.

„Бруклин, подобно на родителите си, е много привързан към семейството. Бащата на момчето винаги е бил най-добрият и най-близкият му приятел ”, каза вътрешният човек.

Говори се също, че по-малките братя на Бруклин, Ромео и Круз, ще са свидетели на сватбата, докато сестрата му Харпър ще бъде в ролята на приятелка на булката.

Звездни гости

Очаква се кръстникът на Бруклин - Елтън Джон да изнесе малък концерт след официалната част, но той все още не е потвърдил окончателно, тъй като има голямо турне, предвидено за следващата година.

Покани за сватбата вече са получили приятелките на Виктория от “Спайс Гърлс” - Ема Бънтън, Мелани Чизхолм и Джери Халиуел. А същот така близките приятели на Дейвид - Дейв Гарднър и съпругата му Лив Тайлър. Но Доналд Тръмп, противно на слуховете, няма да присъства на сватбата (участието му се свързваше с близките му отношения с бащата на булката).

Забрана за снимки

Като фотограф Бруклин иска да покани Джон Ранкин Уодел, с когото имаше възможност да работи заедно миналата година. И двамата бяха много доволни от сътрудничеството и решиха да поддържат връзка.

Много списания предлагаха на Бруклин и Никола големи суми в замяна на ексклузивни снимки и присъствие на сватбата. Те отказаха. Освен това на гостите на церемонията също ще бъде забранено да правят снимки и видеоклипове.

"Това ще бъде изключително, мащабно, но затворено за външни лица събитие" - се казва в съобщението на вътрешния човек.
Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Бруклин Бекъм и Никола Пелц

© Сн.: Instagram | @brooklynbeckham

Мястото на сватбата

Що се отнася до мястото за сватбата, в момента се разглеждат като основни два варианта: Флорида за американската част на тържеството и Котсуолдс за британската.

Бруклин Бекъм направи предложение на приятелката си Никола Пелц през юли 2020 г. и по-късно публикува тази новина в Instagram.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър