Бруклин Бекъм показа как е предложил брак на Никола Пелц

Свежо Добави коментар

Преди седмици стана ясно, че в края на юни Бруклин Бекъм, големият син на Виктория и Дейвид Бекъм e поискал ръката на американската актриса с немски корени Никола Пелц.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Бруклин Бекъм и Никола Пелц

© Официален профил в Instagram

Преди седмици стана ясно, че в края на юни Бруклин Бекъм, големият син на Виктория и Дейвид Бекъм е направил предложение за брак на половинката си - американската актриса с немски корени Никола Пелц, която с която са заедно от октомври 2019.

По този повод, щастливият младеж реши да публикува галерия от кадри в Instagram, показващи как предлага брак на своята възлюблена.

„Скъпа, не мога да си представя своя живот без теб, ти ме караш да се чувствам толкова специален и да се усмихвам през цялото време. Винаги ще се грижа за теб и ще те подкрепям!“, написа към фотографиите Бруклин Бекъм.

Никола Пелц също сподели в Instagram няколко снимки от романтичната вечер.

Вече са ясни и първите гости в списъка за сватбата – принц Хари и Меган Маркъл, които са приятели на семейство Бекъм - присъствали на тяхната женитба в двореца Уиндзор преди 2 години. Друга известна личност, която със сигурност ще присъства на събитието, това е Елтън Джон, който е кръстник на Бруклин.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър