Емилия Кларк споделя, че за малко да прегази Самюъл Л. Джаксън

Клюки Добави коментар

Емилия Кларк споделя, че едва не е прегазила Самюъл Л. Джаксън с кола на снимачната площадка на "Secret Invasion".

Емилия Кларк в "Secret Invasion".

Емилия Кларк в "Secret Invasion".

В интервю за Yahoo Entertainment, Кларк, придружена от колегата си Бен Менделсон, разказва за деня, в който "едва не прегазила" Самюъл Л. Джаксън с кола по време на снимките. Кларк описва с чувство за хумор срещата си с неочаквано предизвикателство на снимачната площадка.

"Качиха ме в една 'Лада', което е много стара руска кола", обяснява Кларк. "Влязох и си казах: 'Ей, какво правят шестте [копчета за смяна на предавките] тук? Кое от тях използвам? Защо има 10 педала?' Това е [като] трактор... Аз знам как да карам. Знам как да карам със скоростна кутия. [Но нямаше] достатъчно време. Те казват: 'Трябва да тръгваме. Снимаме. Хайде, скъпа. Просто тръгвай. Тръгваме.'"

Актрисата разказва, че след това си е казала:

"Добре, мога да го направя. Това е само една спирка."

Въпреки това, когато настъпи решаващият момент, нервите ѝ не издържат. Кларк по невнимание натиска педала на газта вместо спирачката, в резултат на което колата се понася напред към стоящия наблизо Самюъл Л. Джаксън. За щастие, тя успява да натисне педала на спирачката точно навреме и избягва сблъсъка.

"[Аз] стигам дотам. Започваме да го правим. Камерата е точно там. Сам е точно там. Натиснах грешното нещо, натиснах педала на газта, а не спирачката," казва Кларк.

Кларк изразява благодарността си за великодушната реакция на Джаксън, като изтъква джентълменското му и любезно поведение по време на инцидента. Въпреки това преживяването я разтърсило. "После се разплаках малко и някой друг я подкара вместо мен," признава тя с нотка хумор.

В "Secret Invasion" Кларк се превъплъщава в образа на Дж'иах, която обединява сили с Ник Фюри на Самюъл Л. Джаксън и Талос на Бен Менделсон, за да се пребори със Скрулите, които са се внедрили в най-високите етажи на Вселената на Марвел.

"Secret Invasion" понастоящем се разпространява всяка сряда по Дисни+.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър