Емилия Кларк и Чиуетел Еджиофор са родители от бъдещето в научнофантастичен филм

Клюки Добави коментар

Звездата от хитовия сериал "Игра на тронове" Емилия Кларк и номинираният за "Оскар" актьор Чиуетел Еджиофор ("12 години в робство") ще си партнират в научнофантастична романтична комедия за необичайно зачеване, съобщи Контактмюзик.

© Depositphotos

Филмът, озаглавен "Тhe Pod Gеneration", ще бъде режисиран от Софи Бартез ("Замръзнали души", "Мадам Бовари"). Кларк е сред изпълнителните му продуценти.

Действието на филма се развива в близко бъдеще, когато технологиите, използващи изкуствен интелект, са проникнали във всички сфери на живота. В центъра на сюжета са двама влюбени - Рейчъл (Кларк) и Алви (Еджиофор), които са готови да преминат към следващия етап от връзката си и да имат дете. Голямата технологична компания "Пегас" предлага на двойката вариант за родителство с подвижни изкуствени матки или капсули. Разработката позволява на двойките да споделят на равни начала радостта от бременността. Консервативният Алви изпитва съмнения, но му любовта към Рейчъл го тласка към този експеримент и той тръгва по необикновения път към бащинството в един удивителен нов свят.

© Depositphotos

Продукцията ще бъде предложена на потенциални купувачи на виртуалния Американски филмов пазар, който ще се проведе между 1 и 5 ноември.

Снимките за филма "Тhe Pod Gеneration" ще започнат през март следващата година. Премиерната дата ще бъде обявена по-късно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър