Емили Ратайковски е бременна

Клюки Добави коментар

Емили Ратайковски очаква първото си дете от Себастиан Беър-Макклард.

29-годишният модел обяви за новия брой на Vogue, че е бременна. Това ще бъде първото й дете от съпруга и Себастиан Беър-Макклард.

Ратайковски засне и видеоклип, за да съобщи за бременността си, режисиран от приятелката и Лена Дънам, в който показва растящото си коремче и пусна кадри от ултразвука си.

„Сънувахте за пръв път онази вечер“, каза Ратайковски във видеото. По-късно тя добавя: „Нямам търпение да видя какъв ще бъдеш.“

Ратайковски написа есе за сайта на Vogue, където обяви новината и обясни, защо двойката ще остави бъдещото си дете да определи само пола си.

Във Vogue, Емили разказва за това как се е променило нейното съзнание по време на бременността и колко маловажен е полът на бебето за нея.

Тя написа: „Когато съпругът ми и аз кажем на приятели, че съм бременна, първият им въпрос след „ Поздравления “ е почти винаги„ Знаете ли какво искате? “ Обичаме да отговаряме, че няма да знаем пола, докато детето ни навърши 18 години и не ни уведоми за тогава. "

Емили Ратайковски е фокусирана върху това какъв човек ще стане нейното бебето: „Истината, че в крайна сметка нямаме представа кой - а не какво - расте в корема ми. Кой ще бъде този човек? На какъв човек ще станем родители? Как то ще промени живота ни и нас самите? "

"Това е чудесно и ужасяващо и ни прави безпомощни и смирени", пише тя.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Емили Ратайковски