Кратката връзка на Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски приключи

Клюки Добави коментар

Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски са сложили край на своята връзка.

© Instagram/ @emrata

Според Page Six връзката на Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски е приключила. Двамата бяха свързани за първи път през ноември и бяха забелязани заедно на мач на "Никс" същия месец.

Напоследък Дейвидсън е забелязван с колежката си от "Убийствена игра" Чейс Суи Уондърс, докато Ратайковски е виждана на срещи с артиста Джак Гриър. Източник на Page Six твърди, че връзката на някогашната двойка "се е преместила в зоната на приятелите" и че и двете страни са доволни от това.

Миналата седмица Дейвидсън беше видян с Уондърърс няколко пъти. Те бяха забелязани пред апартамента на Дейвидсън, в Whole Foods в Бруклин и на мач на Рейнджърс. Междувременно Емили Ратайковски също проучваше сцената за запознанства. Тя беше видяна на среща с Гриър, а наскоро обяви в подкаста си, че се е присъединила към приложение за запознанства. Ратайковски заяви в подкаста "High Low": "Казах си: "Майната му". Чувствах се непокорна, защото толкова много хора ми казваха да не го правя".

Ратайковски беше омъжена за Себастиан Беър-МакКлард в продължение на четири години и двамата имат 1-годишен син, Силвестър. Дейвидсън е излизал с редица високопоставени жени, сред които Ким Кардашиян и Ариана Гранде.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър