Джони Деп се опитал да унищожи кариерата на бившата си жена

Клюки Добави коментар

Джони Деп се опитал да накара Warner Bros. да уволни Амбър Хърд от филма “Аквамен”.

Джони Деп в "Мордекай"

Джони Деп в "Мордекай"

Джони Деп и Амбър Хърд бяха женени от 2015 до 2017 г., но връзката им продължава да оказва голямо влияние върху развлекателната индустрия в САЩ. Миналия месец Деп загуби съдебно дело срещу The Sun, който го нарече „бияч на съпруги“ в статия от 2018 г. След това решение на съда Деп беше помолен да се оттегли от предстоящия филм „Фантастични животни 3“.


Амбър Хърд в "Аквамен"

Амбър Хърд в "Аквамен"

Според нова статия от Холивуд Рипортър, Деп казал на сестра си Кристи Дембровски, продуцент в Warner Bros., че иска Хърд да бъде "заменена във филма на Warner Bros". По време на процеса Деп разкри, че въпросният филм е “Аквамен”. Макар че тази информация е шокираща, тя също така съвпада с това, което вече е известно за нестабилната връзка на Деп и Хърд. В крайна сметка изглежда, че опитите на Деп да се намеси в кариерата на Хърд не са успели, тъй като тя остава част от “Аквамен.”

Embed from Getty Images

След напускането на Джони Деп от поредицата „Фантастични животни“, група фенове призоваха Амбър Хърд да бъде уволнен от “Аквамен 2”. Тя е в ролята на Мера в първия филм и ще играе ролята й и в продължението. Миналият месец в Change.org стартира петиция, озаглавена „Премахване на Амбър от Аквамен 2“. Тя бързо събра над един милион подписа, а в момента са над 1,7 милиона.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Джони Деп #Амбър Хърд