Съдия отхвърли молбата на Амбър Хърд за нов процес с Джони Деп

Клюки Добави коментар

Американски съдия отхвърли молбата на Амбър Хърд да бъде анулирано решението в процеса за клевета с Джони Деп заради съмнения, свързани с един от съдебните заседатели, съобщиха световните информационни агенции.

© Depositphotos

През юни съдът във Феърфакс, щата Вирджиния, постанови Хърд да плати 10,35 милиона щатски долара на Джони Деп, като определи, че тя го е оклеветила във вестникарска статия.

Адвокатите на Амбър Хърд поискаха от съдията по делото да отхвърли решението и да обяви нов процес, като твърдят, че един от съдебни заседатели не е трябвало да участва, защото призовката е била предназначена за баща му, който живее на същия адрес.

Съдията постанови, че "няма доказателства за измама или неправомерно поведение" от страна на съдебния заседател, и че решението на съдебните заседатели трябва да остане в сила. Съдия Пени Азкарате също така отбеляза, че и двете страни са разпитали и приели всички съдебни заседатели в началото на процеса.

Джони Деп заведе дело срещу Амбър Хърд, като твърдеше, че тя го е оклеветила, когато се е нарекла "публична личност, свидетелство за домашно насилие" в статия, публикувана във в. "Вашингтон пост". Деп отрича да е удрял съпругата си. Той твърди, че тя е била тази, която е проявявала насилие във връзката им.

Хърд подаде насрещен иск, като заяви, че Деп я е очернил, когато адвокатът му нарече обвиненията й "измама". Съдебните заседатели присъдиха на Хърд 2 млн. долара обезщетение по един от насрещните й искове. Хърд заяви, че е е удряла Деп само в своя защита или в защита на сестра си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Джони Деп #Амбър Хърд