Дуейн Джонсън „Скалата“ купи кола на човека, променил живота му

Клюки Добави коментар

Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, не винаги е бил шампион по борба и актьор, който изкарва 87,5 милиона на година.

© Инстаграм @therock

Дуейн Джонсън „Скалата“ е роден в бедност, родителите му се разделят и той трябва да се бори сам, за да достигне върха. Но Джонсън не забравя онези, които са му помагали в трудни моменти. В младежките си години, когато той бил беден бездомник, получил помощ от бившия си мениджър по спортна борба, Бруно. И Скалата никога не е забравил това.

Наскоро на снимачната площадка на „Young Rock“ той подари джип на стойност 30 000 долара на дългогодишния си приятел Бруно Лауер.

Той публикува в Инстаграм благодарност за Бруно - за това как го приел в дома си, когато нямало къде да отиде, като подчерта, че именно той му е дал пари да си купи първата кола. Бруно дори не си е представял какво го очаква.

"Весела Коледа Бруно. Тъй като ти ми купи първата кола, мисля, че вече мога да ти върна услугата, като сега аз ти купя нова кола, която няма пукнатини на задната седалка“, пошегува се Скалата.
Не мога да намеря начин да ти благодаря достатъчно за това, което направи, когато бях на 15 години. Имаше пълното право да ме изгониш, но ти ме прие. Бруно, този жест означаваше много за мен, защото промени живота ми. Обичам те и съм ти изключително благодарен“, каза актьорът на Бруно, който се разплака, докато сядаше в новата си кола.
„Обичам те не заради това, а заради човека, какъвто си - каза Бруно Лауер.
- В живота ми има само петима души, за които съм готов да дам живота си, а ти си един от тях“.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Скалата #Дуейн Джонсън