Бившата съпруга на Арми Хамър говори за канибалския скандал

Скандал Добави коментар

Бившата съпруга на Арми Хамър Елизабет Чембърс говори за продължаващия скандал около актьора.

© Instagram

Телевизионната водеща и модел Елизабет Чембърс , която подаде молба за развод през юли, коментира новина за нов филм от режисьора и партньора на Хамър от лентата “Призови ме с твоето име”.

Предстоящият проект на режисьора Лука Гуаданино и Тимоти Шаламе, озаглавен „Bones & All“, проследява историята на жена, която „е на пътешествие, докато търси бащата, когото никога не е срещала, в опит да разбере защо има желание да убива и изяжда хората, които я обичат“.

"Без думи" - така 38-годишната Чембърс коментира публикацията в Instagram.

Това е първият път, в който Чембърс говори, след като няколко предполагаеми съобщения на Хамър бяха изтекли в анонимен акаунт. Изтеклите съобщения, за които се твърди, че са на актьора, описват фантазии за изнасилвания и канибализъм и са изтекли от анонимен акаунт в социалната мрежа под името House of Effie. В акаунта се твърди, че в съобщение от Хамър до жена се казва, че той е „100 процента човекоядец“, докато в друго ужасно съобщение се твърди, че „реже пръстите на краката“.

Две от бившите на Арми Хамър твърдят, че той е фантазирал, че иска да изяде ребрата им, наред с други странни фетиши.

Адвокатите на Хамър твърдят: „Историите, които се пишат в медиите, са лош опит за представяне на едностранчиво повествование с цел да се накърни репутацията на г-н Хамър“.

От като предполагаемите съобщения изтекоха, Хамър напусна от два проекта: екшън-комедията „Shotgun Wedding“ с участието на Дженифър Лопес и предстоящия сериал за създаването на “Кръстникът” - "The Offer".

Чембърс и Хамър се женят през май 2010 г. и имат две деца : дъщеря Харпър Грейс и син Форд Дъглас Арманд. Елизабет Чембърс обяви за раздялата им миналата година в Instagram.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър