Елизабет Чеймбърс се фокусира върху себе си

Клюки Добави коментар

Елизабет Чеймбърс се фокусира върху себе си и семейството си, докато отчужденият ѝ съпруг Арми Хамър е изправен пред разследване за сексуално посегателство от полицията на Лос Анджелис.

Чеймбърс, основателка на пекарната The Bird Bakery, заяви в Instagram, че се концентрира върху себе си и семейството си, когато я попитаха защо е била вече не толкова активна в платформата.

"Фокусирам се върху лечението, децата си и работата", пише Чеймбърс над снимка, на която държи кристал с форма на сърце на фона на залеза. "Много неща съм искам да споделя, но не чувствам, че момента е подходящ.”

След като се появиха се множество слухове за Арми Хамър и все повече жени се изказваха публично срещу актьора обвинявайки го в посегателства, стана ясно, полицията на Лос Анджелис разследване актьора. Следствието срещу Хамър за предполагаемо сексуално посегателство е започната след като жена на име Ефи е заявяви, че актьора я е изнасилил "брутално". Жената твърди, че по време на нападението Хамър "многократно е блъскал" лицето ѝ в стената и е оставил синини.

"Той ставаше все по-насилен", твърди Ефи на пресконференция през март с адвокатката си Глория Олред. "Мислех, че ще ме убие."

В началото на годината в социалните медии започват да се разпространяват скрийншоти от акаунт на име “@houseofeffie”, показващи съобщения от това, което изглежда е официалният акаунт на актьора. Съобщенията, датиращи от 2016, описват графични сексуални фантазии и включват препратки към изнасилване, насилие и канибализъм.

Вижте повече

Полицията разследва актьора Арми Хамър за сексуално насилие

Американският актьор Арми Хамър е разследван за сексуално насилие, съобщи Асошиейтед прес, като цитира полицията в Лос Анджелис.

Ефи твърди също, че Хамър я е малтретирал "психически, емоционално и сексуално" по време на четиригодишната им връзка, за която се твърди, че е започнала във Facebook през 2016 г. по време на брака му с Чеймбърс. Адвокатът на Хамър отрича твърденията на Ефи.

Елизабет Чеймбърс говори за скандала директно за първи път през февруари. Публикувайки снимка на плаж на Каймановите острови, Чембърс пише, че е „шокирана“ и „съкрушена“ от обвиненията срещу Хамър.

Чеймбърс поде молба за развод с Хамър през юли.

Вижте повече

Елизабет Чеймбърс: Шокирана и съкрушена съм от скандала с Арми Хамър

Елизабет Чеймбърс сподели мнението си в Instagram за слуховете, които се въртят около бившия съпруг Арми Хамър през последния месец.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър