Световни топ дестинации от малкия екран ще ни показва Наско Лазаров

Клюки Добави коментар

Звездният PR Атанас Лазаров, познат на хиляди българи със страстта си да обикаля различни кътчета на планетата, стартира собствено предаване тази есен в ефира на една от най-гледаните и рейтингови телевизии, а именно bTV.

Предаването е със заглавие "Top destinations" с Наско Лязаров и ще бъде на екран през новият тв есезон, а стартът е насрочен за първата събота от месеца от месец септември. Водещ и продуцент на предаването е самият Атанас Лазаров, а с всеки епизод, той ще ви пренася на различни кътчета и мечтани дестинации из целият свят.

Първият епизод е в екзотичен Занзибар, а специален гост ще бъде очарователната Мария Силвестър. Припомняме ви, че двамата заминаха на тайна мисия в Занзибар през пандемичната 2020 година, където успяха да заснемат първият епизод на предаването, както и да зарадват деца от тамошен дом за сираци. Какво се случи обаче, можете да разберете ако гледате първият епизод на дългоочакваното предаване "Top destinations" с Наско Лазаров.

Новото телевизизионно травел реалити ще можете да гледате всяка събота и неделя, половин час преди предаването "Тази събота и неделя". В дигиталната версия на "Top destinations" за първи път в страната ни ще се покаже иновативен начин на заснемане, мейкинг на продукцията, лайфстайл в пътуванията и гледната точка на популярната звезда, която г-н Лазаров всеки път ще кани да пътуват заедно.

Какви изненади е подготвил водещият на предаването и кои популярни личности ще бъдат негови специални гости, предстои да разберем.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър