Селена Гомес показа огромния си белег 3 години по късно

Суета Добави коментар

Американската актриса и певица Селена Гомес за първи път се осмели да покаже огромния белег, оставен от операция през 2017 г.

Селена Гомес

Селена Гомес

© Сн.: Instagram | @selenagomez

Преди 3 години певицата Селена Гомес преживя една от най-ужасните истории в живота си, претърпя трансплантация на бъбрек. Това се наложи, след като автоимунното заболяване лупус, от което страда, увреди нейните и те престанаха да функционират.

Тогава операцията беше успешна и сега, три години по-късно, поп звездата за първи път реши да покаже белега, който остана след операцията, позирайки за снимка по бански.

"Спомням си, когато ми направиха бъбречна трансплантация, в началото ми беше много трудно да покажа белега си. Не исках той да бъде на снимките, затова носех неща, които го криеха. Сега повече от всякога съм уверен в това коя съм и какво съм преживяла... и се гордея с това", написа в Instagram Селена Гомес

През 2015 г. Селена Гомес публично обяви, че е диагностицирана с лупус. През август 2016 г. Гомес беше принудена да прекъсне световното си концертно турне поради обостряне на болестта. В разгара на обиколката тя се сблъсква със страничните ефекти на болестта - панически атаки и депресия, след което трябва да се подложи на лечение в рехабилитационен център. През 2017 г. тя претърпя бъбречна трансплантация. И още една операция във връзка с последвало усложнение, спукана артерия, което наложило да се изгради нова артерия, за да се запази новият бъбрек, и за целта е взета вена от крака ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #​Селена Гомес #белег