Селена Гомес разяснява слухове за драма между нея и Тимъти Шаламе и Кайли Дженър

Клюки Добави коментар

Селена Гомес сподели подробности за разговора си с Тейлър Суифт и Кели Тейлър на наградите "Златен глобус".

© selenagomez/Instagram

По време на наградите "Златен глобус" в неделя Селена Гомес води оживен разговор с приятелките си Тейлър Суифт и Кели Тейлър. Сцената се превърна в изключително обсъждан момент, след което в мрежата се разпространиха спекулации, че Гомес е споделила за опита си да се снима с Тимъти Шаламе. Слухът предполагаше, че приятелката на Шаламе Кайли Дженър, е отказала молбата на Гомес да си направи снимка с актьора.

В отговор на публикация в Инстаграм на E! News, посветена на този слух във вторник, Гомес разясни ситуацията с кратък коментар.

Певицата заяви: "Неееее, казах на Тейлър за двама мои приятели, които са спали заедни", и добави: "Не че това е нечия работа."

След цялата драма Гомес отново реши да се откаже от социалните медии.

Шаламе и Дженър, които имат романтична връзка от април 2023 г., изглеждаха дълбоко влюбени, докато седяха заедно на церемонията "Златен глобус". Те дори бяха уловени да се целуват страстно от камерите на събитието.

Гомес беше номинирана на 81-вите годишни награди "Глобус" за най-добро изпълнение на актриса в телевизионен сериал - мюзикъл или комедия, за ролята си в "Убийства в сградата". Тя загуби от звездата от ""The Bear" Айо Едебири.

Суифт, която доведе Кели Тейлър (съпругата на Майлс Телър) като свой гост за вечерта, беше номинирана в новосъздадената категория "Постижения в киното и бокс офиса" за концертния си филм, но крайна сметка наградата беше връчена на Барби.

Вижте повече

Тимъти Шаламе и Кайли Дженър се целуват на Златните глобуси

Тимъти Шаламе и Кайли Дженър затвърждават връзката си с публична целувка на Златните глобуси.

Вижте повече

Тейлър Суифт не е впечатлена от шегата на Джо Кой за нея

Тейлър Суифт реагира с хладнокръвие на неуспешен опит за шега на водещия Джо Кой по време на наградите "Златен глобус".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър