Вибриращи кристали и неудържим хъс за колекцията на Reebok x Cardi

Суета • • Добави коментар

Reebok и Cardi B отново се събраха, за да създадат обширна колекция обувки и облекло, която отговаря на емблематичната енергия на Cardi, озаглавена "Let Me Be...Next Level Energy". Вдъхновена от несравнимата енергия на обичаните изпълнители, тази капсула от две части включва цветова палитра, отразяваща някои от най-жизнените кристали на Земята. Артикулите от линията извличат динамичното сияние на кристалите и подсилват енергизиращия им ефект чрез разнообразни текстури и материали.

В първата част на тази колекция, която ще стартира в средата на октомври, Reebok и Cardi B ще представят два нови силуета обувки: Club C Cardi V2 (120-150 USD) и Cardi Slide (75 USD). Club C Cardi V2 е преувеличена итерация на оригиналния Club C Cardi, който дебютира през 2020 г. Това подобрение се отличава с асиметричен силует, който кимва на гамата от различни шутове на Cardi. Стъпаловидната подметка и преувеличените наслагвания внасят в обувката нейната по-голяма от живота индивидуалност. Налични са в цветове жизнено синьо, ултимативно лилаво и озадачено лилаво.

Макар че Карди винаги е навън със слайд, нито една от традиционните версии, които е носила, не е отговаряла на нейната интензивност. Cardi Slide е по-смел, по-измерен модел, включващ надупчена каишка и зъбчата подметка. Сандалът е разработен за хора, които имат нужда обувките им да са толкова екстра, колкото и те самите, независимо от дейността им. Предлага се в модерно бежово, ултимативно лилаво и озадачено лилаво.

Обувките се съчетават с широка гама от облекла, включваща редица модни и спортни артикули. Всяка част от линията включва елементи, които въплъщават енергията на Cardi - от привличащи вниманието дизайни до контурни кройки. Акцентите в облеклото включват:

Cardi Crop Top (40 USD) - Този топ с расо с гръб съчетава неочаквана, асиметрична форма с висококачествен блясък и изключително прилепнала кройка. Предлага се в лилаво vibe, пухкаво лилаво и черно.

Боди Cardi B (55 USD) - В това модерно боди са приложени принципите на винтидж дизайна, включващи високи кройки на бедрата и ремъците и детайли от тръби, които подчертават и преувеличават рамката. Предлага се в лилава вибрация.

Къси панталонки Cardi B (50 USD) - Еластичната талия и умишлените детайли на шевовете помагат на тези къси панталонки да създадат ефект на оформяне на контура на носещия ги. Тези детайли в съчетание с високата кройка осигуряват ласкателно прилягане за всички типове тяло. Предлага се в ултимативно лилаво.

Горна част на Cardi B (65 USD) - Тази риза с дълъг ръкав и копчета за закопчаване включва детайли с ръбчета на талията и ръкава, както и странични изрязвания, които я превръщат в елемент за наслояване, който може да се персонализира според предпочитанията на потребителя. Налична е в лилава вибрация и черно.

Тъканно яке Cardi B (85 USD) и тъкан панталон Cardi B (70 USD) - Reebok и Cardi върнаха извънгабаритното тъканно яке Cardi B, този път с изрязана дължина. Новата версия се съчетава перфектно с панталона Cardi B Woven Pant и позволява на потребителя да покаже откритите еластични детайли на бедрата. Предлага се в ултимативно лилаво.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Карди Би