Карди Би се развежда с рапъра Offset

Скандал Добави коментар

Звездата Карди Би подаде молба за развод с американския рапър Offset след близо 3 години бурен брак.

Карди Би подаде молба за развод в съда в Атланта във вторник, заявявайки, че бракът е "безвъзвратно развален" и "няма изгледи за помирение", според съобщенията, след като разбрала, че Offset отново и изневерил.

Двойката се ожени на тайна церемония през септември 2017 г., а Карди Би потвърди брака им близо година по-късно, когато беше бременна. Карди Би и Offset имат 2-годишна дъщеря.

Връзката на звездите е бурна от самото начало. Карди Би публично изобличи Offset в изневерява, докато са женени, но в крайна сметка тя реши да остане с него.

Embed from Getty Images

В интервю през февруари 2018 г. за Cosmopolitan, Карди споделя за ситуацията и защо е решила да остане с Offset .

"Знам, че изглеждам добре, богата и талантлива съм. Знам, че мога да имам всеки мъж, когото си пожелая - всеки баскетболист, футболист...", споделя рапърката. "Но аз искам да направя своето - с моя човек и не трябва да обяснявам защо."
"Това е моят живот... Ще отделя време и ще взема решение какво да направя", добави тя. "Не е правилно това, което направи той, но хората не знаят че и аз не съм ангел."

Двойката се помири и Карди разкри през април 2018, че тя и Offset очакват дете.

Семейното блаженство обаче е краткотрайно. През август 2018 Карди е замесена в инцидент с две барманки в стриптийз клуба „Ангел Стрип“ в Куинс, Ню Йорк. Те твърдяха, че певицата е поръчала нападение срещу тях, защото мислила, че Offset е имал връзка с една от тях.

След това през декември 2018 Карди потвърди, че двамата с Offset са се разделили, споделяйки в изтрито вече видео в Instagram.

Рапърът пусна дълго извинение в в Instagram, с което помоли съпругата се да се върне, седмица след като Карди обяви раздялата им. Месец по-късно, през януари 2019, списание People потвърди, че Карди и Offset са се помирили и са се събрали. След това двойката официалното потвърди събирането си на Грами през следващия месец.

В интервю за Vogue от януари 2020, Карди Би, чието истинско име е Белкалис Марленис Алманзар, каза по това време пред списание „Vogue”, че раздялата е била заради изневярата на съпруга й.

"Всички имат проблеми", каза Карди пред списанието. "Вярвам в прошката. Молих се за това. Аз и съпругът ми се молехме за това. Имахме свещеници, които идваха при нас. И просто стигнахме до прозрението, брато, наистина сме ние срещу света."
Embed from Getty Images
„Когато аз и съпругът ми извадихме на показ проблемите си - знаете той изневери и всичко друго, и аз реших да остана с него, и да работя заедно с него, много хора ми бяха много ядосани; много жени се чувстваха разочаровани от мен “, сподели тя пред Vogue.
„Но това е реалния живот. Ако обичате някого и спрете да бъдете с него и сте депресирани, а в социалните медии ви казват да не говорите с този човек, защото той ви е изневерил, вие не сте истински щастливи в душата си, докато не не седнете и поговорите за проблема.”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Карди Би #Offset