Ребел Уилсон разкри колко калории яде, след като отслабна

Суета Добави коментар

Ребел Уилсон може да е постигнала желаното тегло през „Годината на здравето“, но това не означава, че ще спре да се фокусира върху своята фитнес форма.

© Instagram

Ребел Уилсон наскоро обяви, че успяла да достигне желаните от нея 75 килограма, а в Instagram сесия на живо във вторник, тя сподели уроците, които е научила през годината, както и някои от бъдещите й планове за здравето и.

Актрисата сподели, че е „отслабнала с около 28 килограма“, след като е променила начина си на живот.

Уилсон каза, че преди да разбере, че високо протеиновата диета е това от което е имала нужда ѝ е било трудно да живее здравословно и да не яде лоша за нея храна.

“Тялото ми просто реагира добре на протеините”, сподели тя.
Актрисата каза още: “Като става въпрос за храна, единственото нещо, което се опитвам да направя е да остана под 1500 калории поради моя тип тяло. Ако искам да отслабна през тази седмица, трябва да остана под 1500 всеки ден."

Сега след като е достигнала исканото тегло Уилсон е решила, че ще яде повече, за да се задържи на тези килограми.

„Вероятно около 2000 до 2500 [калории], защото тренирам като звяр“, каза тя със смях, „така че имам нужда от малко повече сега, след като постигнах целта си и я поддържам . "
"Радвам ли се, че го направих? Да", каза тя. "Целта не беше да бъдеш кльощава. Не ставаше въпрос да вляза в определен размер рокля. Избрах си за цел това тегло, защото имах нужда от нещо осезаемо."
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ребел Уилсон