Рапърът Ей Ес Ей Пи Роки беше арестуван на летището в Лос Анджелис

Клюки Добави коментар

Американският рапър Ей Ес Ей Пи Роки беше арестуван на международното летище в Лос Анджелис заради стрелба в Холивуд, извършена миналата година, предаде Асошиейтед прес, като цитира местните власти.

© Depositphotos

Изпълнителят, чието истинско име е Раким Майърс, е задържан по подозрение за извършено нападение с оръжие, обявиха от полицията в Лос Анджелис в разпространено изявление.

Рапърът, който е на 33 години, е издирван заради инцидент с огнестрелно оръжие от 6 ноември 2021 г. след ожесточаване на спор. Той е обвинен, че е стрелял с пистолет срещу свой познат, който е бил леко ранен и по-късно е потърсил медицинска помощ. Майърс заедно с още двама мъже са избягали.

Потърсени за коментар, представители на рапъра не отговориха.

Няколко дни по-рано Ей Ес Ей Пи Роки беше сниман в Барбадос с приятелката си Риана. Пред януари двойката обяви, че очаква първото си дете. Бъдещите родители обаче не казаха кога трябва да се роди бебето.

Рапърът пусна последния си албум преди четири години. Той привлече международното внимание през 2019 г., след като в продължение на месец беше задържан в Швеция заради улично сбиване. Тогава Ей Ес Ей Пи Роки беше признат за виновен по обвиненията в нападение и получи “условна присъда”, което означаваше, че няма да лежи още време зад решетките.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ей Ес Ей Пи Роки