Пуловери за дами с пълна фигура – подготовка за есента и зимата

Суета Добави коментар

Търсите ли идеи как да носите пуловери за пълната си фигура? Е, не търсете повече.

Събрахме няколко идеи и начина да облечете всеки пуловер и да го направите да изглежда ласкателен за фигурата ви. Вероятно сте го виждали милион пъти: Жена с изваяна фигура в пуловер с V-образно деколте. Толкова е лесно да се разбере защо - но не всеки вижда това, а и няма толкова много подобни облекла. Защо да не изглеждате ослепително в модерна макси мода, създадена точно за дами, които имат повече извивки?

Пуловер с V-образно деколте

Това е чудесен начин да изглеждате секси в пуловер. За да се справите с тази визия, носете пуловер с деколте във формата на буквата V. Това ще подчертае бюста ви и ще създаде илюзия за талия. Можете също така да изглеждате по този начин, като носите пуловер с V-образно деколте с прилепнала риза или риза с дълбоко деколте под него, тъй като това ще създаде ефект на деколте. Съчетайте я с пола тип "молив" и обувки на токчета за вечерно излизане.

Ключът е в наслояването

Когато напластявате, нека не бъде прекалено. Носете риза с дълъг ръкав под пуловера си и ще ви е топло, но няма да сте достатъчно дръзки, за да покажете на целия свят средното си тяло. Вместо това сложете жилетка или лека риза под пуловера си - или просто носете риза с дълъг ръкав отдолу. Това винаги е удобна и стилна комбинация, която няма как да излезе от мода. Можете да съчетаете подобен тип облекло с красив панталон или пола. Почти всякакви обувки изглеждат отлично с такава комбинация, независимо дали обичате да носите високи токчета или семпли равни ежедневни обувки.

Разбира се няма как да не споменем тук и предимствата на черния цвят, когато става въпрос за дрехи, особено при дами, които имат известни притеснения за теглото си. Всички знаем, че черният цвят вталява фигурата и това го прави изключително подходящ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър