​Почина Джеймс Майкъл Тейлър, прочул се с ролята на Гюнтер в сериала "Приятели"

Клюки Добави коментар

Актьорът Джеймс Майкъл Тейлър, известен с ролята на Гюнтер в хитовия телевизионен сериал "Приятели", почина на 59-годишна възраст, съобщават световните агенции.

Тейлър, който беше диагностициран с рак на простатата в напреднал стадий през 2018 г., е починал в дома си в Лос Анджелис в неделя, съобщава мениджърът му Тони Бенсън. Актьорът оповести диагнозата си през юни тази година, разкривайки, че ракът се е разпространил в костите му.

"Светът го познаваше като Гюнтер (седмия "приятел") в сериала, но близките му го познаваха като актьор, музикант, участник в борбата срещу рака и любящ съпруг", се посочва в изявлението, направено от Бенсън.

Персонажът на Джеймс Майкъл Тейлър се появява в 150 от 236-те епизода на популярния ситком "Приятели", който радва публиката със своите 10 сезона, стартирали през 90-те години на миналия век. Гюнтер е саркастичният мениджър на кафенето Central Perk, в което редовно се събират героите на сериала.

От "Уорнър брадърс телевижън", която продуцира хитовата поредица, оплакват кончината на "обичания актьор, превърнал се в неделима част от семейството на "Приятели".

"В мислите си сме със неговите семейство, колеги, приятели и почитатели", написаха продуцентите в Туитър.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър