Остин Бътлър смята, че Ванеса Хъджинс е манифестирала успеха му в Елвис

Клюки Добави коментар

Остин Бътлър смята, че бившата му приятелка Ванеса Хъджинс е предизвикала успеха му в "Елвис".

Остин Бътлър в ролята на Елвис в "Елвис"

Остин Бътлър в ролята на Елвис в "Елвис"

Остин Бътлър, номиниран за "Оскар" за ролята си на Елвис Пресли във филма "Елвис" на Баз Лурман, смята, че бившата му приятелка Ванеса Хъджинс го е насърчила да се захване с тази роля преди години. В неотдавнашно интервю за "Лос Анджелис Таймс" Бътлър заяви, че Хъджинс е имала "ясновидски момент", когато са излизали, и че "й дължи много за това, че повярвала в мен".

По време на кръглата маса на "Холивуд рипортър" Бътлър я беше споменал като "приятелка", но не я беше назовал поименно.

"Месец преди да чуя, че Баз снима филма, отивах да гледам коледни лампички с една приятелка, а по радиото имаше коледна песен на Елвис и аз си пеех, а приятелката ми ме погледна и каза: "Трябва да играеш Елвис". Аз казах: "О, това не е никак лесно", разказва тогава Бътлър.
"Няколко седмици по-късно свирех на пиано", продължава той. "Всъщност никога не съм пял за някой от приятелите си или нещо подобно. Същата тази приятелка беше там и аз свирех на пиано. Тя каза: "Аз съм сериозна. Трябва да разбереш как можеш да получиш правата за сценарий". След това агентът ми се обади и каза: "Значи Баз Лурман прави филм за Елвис". "

За първи път Бътлър и Хъджинс са забелязани заедно на партито за рождения ден на сестрата на Ашли Тисдейл през 2011 г. През юли 2019 г., когато беше обявено, че Бътлър ще играе ролята на Елвис, Хъджинс показа подкрепата си за него в Instagram. През януари 2020 г. обаче двамата обявиха раздялата си, като се позоваха на натоварените си графици. След раздялата Бътлър започна да се среща с модела Кая Гербер, докато Хъджинс се среща с професионалния бейзболист Коул Тъкър.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър