Оливия Уайлд получи мистериозен плик на сцената на CinemaCon​

Клюки Добави коментар

Оливия Уайлд беше изумена, след като представител на бившия ѝ съпруг Джейсън Судейкис ѝ връчи документи за попечителство, докато беше на сцената на CinemaCon.

© Depositphotos

Уайлд излезе на сцената по време на презентацията на Warner Bros. на CinemaCon, където разказа за филма "Don't Worry Darling", който режисира и в който участва заедно с Флорънс Пю, Хари Стайлс и Крис Пайн. Докато тя говори, неизвестно лице се приближи до сцената и подаде на Уайлд плик с надпис "лично и поверително". Съобщава се, че режисьорката е попитала "Това е за мен?", преди да отвори плика и да разгледа съдържанието му. След това Уайлд спокойно продължава презентацията си.

© Depositphotos

Както съобщава Deadline, първоначалните спекулации около съдържанието на плика бяха, че това е непоискан сценарий. Изглежда обаче, че това не е така, тъй като според нови данни пликът е съдържал документи за попечителство от бившия годеник на Уайлд - Джейсън Судейкис. Уайлд и Судекис се разделиха през ноември 2020 г. след седем години съвместен живот. Двамата бяха сгодени и съвместно отглеждаха 8-годишния си син Отис и 5-годишната си дъщеря Дейзи. Децата са със Съдейкис, докато той снима новия сезон на хита на Apple TV "Ted Lasso".

Embed from Getty Images

Източници разказват пред Page Six, че Судейкис не е знаел за плановете и "никога не би одобрил" даването на документите на Уайлд по такъв "неподходящ начин".

Уайлд все още не е коментирал публично инцидента.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #​Оливия Уайлд