Мадона прекара няколко дни в болница заради бактериална инфекция

Клюки Добави коментар

След като Мадона е прекарала няколко дни в интензивното отделение заради „сериозна бактериална инфекция“, певицата се е върнала в дома си в Ню Йорк, съобщи ДПА.

Носителката на множество награди „Грами“ беше изписана от болницата рано сутринта в четвъртък и откарана в дома си с частна линейка, предаде Си Ен Ен.

В сряда дългогодишният мениджър на Мадона Гай Озиари обяви в социалните мрежи, че тя е била приета в болницата в събота заради бактериална инфекция.

„Здравето й се подобрява, но все още е под медицински грижи“, каза Озиари. „Очаква се да се възстанови напълно.“

Мадона, която е известна като трудолюбив изпълнител, се е борила с висока температура в продължение на месец, преди да „колабира“ и да бъде откарана по спешност в болница миналия уикенд, съобщи Ти Ем Зи в четвъртък. Певицата е пренебрегвала симптомите си, защото е била съсредоточена върху подготовката за предстоящия си проект – мащабно световно турне с 84 концерта, с което да отпразнува 40-годишната си кариера.

Дългоочакваното турне трябваше да започне във Ванкувър, Канада на 15 юли, след което да обхване множество градове в Северна Америка и Европа и да приключи в Мексико на 30 януари 2024 г. Тези планове сега са отложени, уточни Озиари.

През последните няколко месеца 64-годишната Мадона споделя снимки и видеоклипове онлайн, направени по време на изтощителните репетиции, докато звездата се подготвя за 12-ото си турне.

Над 11 милиона билети за общо за 575 концерта на Мадона са продадени в рамките на цялата кариера на певицата, пише „Билборд“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Мадона