Лиъм Пейн от One Direction се сгоди

Клюки Добави коментар

Според слуховете Лиъм Пейн от One Direction е сгоден за модела Мая Хенри.

© Instagram

Лиъм Пейн и Мая Хенри са заедно от две години. 20-годишната Хенри беше забелязан да носи пръстен, за който се спекулира, че е на стойност 3 милиона британски лири - в лондонския ресторант "Тони" в четвъртък, според британския "Дейли мейл". Таблоидът има снимки, а източник им казал: „Трудно е да пропуснеш пръстена на Мая - той е наистина ослепителен.“

Embed from Getty Images

Тексаският модел Мая Хенри и бившият член на One Direction Лиъм Пейн, успяха да запазят годежа в тайна благодарение на коронавируса, като източник съобщи на „Дейли мейл“ през февруари, че двамата „не отделят време на социалните мрежи, а се наслаждавайте на компанията си далеч от светлините на прожекторите. " Двойката беше забелязана в тълпите по време на протестите на Black Lives Matter в Лондон през юни.

Embed from Getty Images

Мая Хенри и Лиъм Пейн за първи път бяха свързани през август 2018, малко след раздялата на Пейн с бившата му приятелка Шерил Коул, с която имат син Беар. Лиъм Пейн направи връзката си Мая Хенри публично достояние през септември 2019 г.

Embed from Getty Images

Новината за годежа на Пейн и Хенри е една от малко положителните новини за бившия член на групата "One Direction". През декември името му се спрягаше в таблоидите заради сблъсък с пазач в бар в Тексас, а песента му “Both Ways” беше оплюта в социалните мрежи за фетишизиране на бисексуалността, а след това през април Луи Томлинсън, друг член на One Direction го смъмри, че е прекалено отворен относно плановете за събиране на групата.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Лиъм Пейн