​Кучетата на Лейди Гага са невредими

Клюки Добави коментар

Крадци в Лос Анджелис откраднаха два френски булдога преди няколко дни, прострелвайки мъжа, който ги разхождаше по холивудски булевард.

Лейди Гага обяви голяма награда за връщането на своите питомци.

Лейди Гага обяви голяма награда за връщането на своите питомци.

© Depositphotos

Двата френски булдога на Лейди Гага са открити невредими в петък в Лос Анджелис, съобщава полицията, два дни след като крадците откраднаха кучетата и простреляха мъжа, който ги разхождаше. Крадците на кучета взеха две от трите кучета. Разхождачът на кучетата на Гага е бил откаран веднага в болница в тежко, но стабилно състояние.

Междувременно поп певицата обяви голяма награда за своите кучета. В петък към 18 часа жена е оставила кучетата в полицейския участък в Лос Анджелис. Представител на Лейди Гага си ги прибра и сега домашните любимци са в безопасност.

Френският булдог е порода малко домашно куче. Той е резултат от смеска от XIX век между наследници на булдози, внесени от Англия, и местни френски мишеловни кучета. Френският булдог е активен, интелигентен, мускулест с широки кости, гладка козина и компактен със средна до малка структура. Тези характеристики се отнасят с по-голяма сила до мъжките индивиди.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Лейди Гага