Какво прави Робърт Патинсън под карантина?

Суета Добави коментар

Робърт Патинсън казва, че отказва да спортува, докато е под карантина и готви паста в микровълновата

Робърт Патинсън звездата на предстоящия "The Batman" каза за списание GQ, че изобщо не се упражнява, докато е под карантина.

"Мисля, че ако се упражняваш през цялото време, си част от проблема", казва Патинсън, за списание GQ "Вие поставяте прецедент", каза Патинсън на колегите актьори от филми за супергерои. "Никой не правил това през 70-те. Дори Джеймс Дийн - не бил каквото бихме нарекли мускулест”, добави той, имайки предвид покойния актьор, известен с ролите в "На изток от рая" и "Бунтовник без кауза". 

Патинсън беше в средата на снимките на филма на Мат Рийвс - "The Batman", когато продукцията беше спряна в началото на 2020, поради разпространението на коронавируса. Със снимките в пауза за неопределено време, 33-годишният актьор заяви, че не е съсредоточен да остане във форма за супергеройската си роля.

 Robert Pattinson GQ June July 2020 Cover

Зак Барон, старши репортер на GQ, който интервюира Патинсън, също отбеляза, че треньорът, нает от Warner Bros., за да работи със звездата, му дал тежести и други уреди за упражнения, но Патинсън не е използвал никои от тях.

"Буквално, аз почти нищо не правя", каза звездата от "Tenet", обяснявайки, че Зоуи Кравиц, която играе Селина Кайл / Жената котка в предстоящия филм - "The Batman", се упражнява пет дни седмично, докато е вкъщи.


Вижте още: Робърт Патинсън разкрива защо реши да бъде Батман


Патинсън също каза на изданието, че филмовото студио му изпраща храна като част от план му за хранене. "По същество съм на план за хранене за Батман. Слава Богу. Не знам какво бих направил без това", обясни той. „Но имам предвид, да, различно от това - мога да оцелея. Ще ям овесена каша с ванилов протеин върху нея. И дори едвам ще го смеся. Изключително лесно е. Като, ям от консерви и други неща. Буквално ще сложа Табаско в консерва с риба тон и просто го изям от консерва. “ той продължи, смеейки се:" Странно е, но предпочитанията ми са ... просто да ям като диво животно... като, от коша за боклук. "

Споменавайки времето си в ролята на вампир Едуард Кълън във филмовата поредица „Здрач“, Патинсън добави: „Единият път, когато ми казаха да сваля ризата си, мисля, че ми казаха да я върна обратно“. 

Патинсън също показа ястие с макаронени изделия със същите „препоръки за бързо хранене като бургери и пици“, които „можете да държите в ръката си“. Той го нарича Piccolini Cuscino или „Малката възглавница“.

Той се опита да демонстрира прототипа си за репортера на GQ, който го интервюира през FaceTime по време на изолацията и той включва корнфлейкс, изгаряне на бургер с запалка, голямо количество захар и експлозия в микровълновата фурна в лондонския апартамент, за който продуцентите на Батман плащат да живеене Патинсън.

Рецептата е част от нов бизнес план, който актьорът изглежда се опитва да продаде и на Леле Масимини, съосновател на популярния суши ресторант Sugarfish и ресторант за паста Uovo. „Наистина се опитвам да продам тази компания“, каза Патинсън. „Правя това за моята марка.“ Масимини потвърди историята за GQ, казвайки: "Това е 100% вярно, всичко, което той ви каза."

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър