Изненада: Бен Афлек и Ана де Армас се разделиха

Клюки Добави коментар

Връзката на Бен Афлек и Ана де Армас продължи почти година и те се разделиха приятелски. Една от причините за раздялата е нежеланието на де Армас да живее в Лос Анджелис.

© Сн.: Instagram | @ana_d_armas

Актьорите Бен Афлек и Ана де Армас, които се срещнаха почти година, решиха да останат приятели и сложиха край на връзката. Това съобщава списание People , позовавайки се на източник.

Отбелязва се, че Ана е инициатор за раздялата.

"Връзката им беше трудна. Ана не иска да живее в Лос Анджелис, а Бен, очевидно, не може да напусне, тъй като децата му живеят в Лос Анджелис", каза източникът.

Според него раздялата им е била "по взаимно решение" и "приятелска".

Предполага се, че 48-годишният Афлек и 32-годишната Де Армас са решили да се разделят, тъй като са "на различни етапи от живота си".

48-годишният Бен Афлек и 32-годишната Ана де Армас се срещнаха на снимачната площадка на филма „Дълбока вода“, който трябва да излезе през август 2021 година.

За първи път бяха забелязани заедно през март миналата година. За рождения ден на Бен през август Ана подари на актьора нов мотоциклет BMW .

Ана Де Армас се разбира с децата на Афлек и Дженифър Гарнър: дъщерите Виолет (на 14 години) и Серафина (на 11 години), както и осемгодишният Самуел.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Бен Афлек #Ана де Армас