Дженифър Лопес разкри трите си сватбени рокли

Суета Добави коментар

Дженифър Лопес сподели първи снимки на трите булчински рокли на Ралф Лорън, които носи на пищната си сватба с Бен Афлек в събота.

Във вторник Дженифър Лопес публикува на уебсайта си OnTheJLo.com свои снимки като булка. Тя избра Ралф Лорън да изработи мечтаните от нея сватбени тоалети. Цената на всяка от роклите се оценява на около 1 милион долара.

След като се ожениха на интимна церемония в Лас Вегас миналия месец, младоженците отпразнуваха годежа си по време на уикенд с роднини и приятели в дома си в Райсборо, Джорджия, в резервата Хамптън Айлънд край Савана.

Лопес се разходи до олтара в класическа рокля с колонна яка с много ръчно направени къдрици. Към ефирната рикля певицата добави дълъг воал

За приема 53-годишната Лопес се преоблече в рокля, вдъхновена от полилей, украсена с хиляди каскадни нишки от перли. 30 майстори са работили 700 часа, за да бродират ръчно единствения по рода си дизайн с отворен гръб.

Накрая певицата се премени в елегантна рокля в стил русалка с украсена с кристали Swarovski и с качулка от органза.

Младоженецът допълни визията на булката си с класически бял смокинг на Ралф Лорън , черен панталон и черна папийонка. Всичките им пет деца също бяха с тоалети на Ралф Лорън.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър