Дженифър Кулидж влязла в болница заради изкуствен тен

Суета Добави коментар

Дженифър Кулидж получила алергична реакция към спрей за тен, който си направила преди снимките на сериала "Белият лотос".

Дженифър Кулидж в "Белият лотос"

Дженифър Кулидж в "Белият лотос"

© HBO

Тя разказва, че е отишла в спешното отделение веднага след като кацнала на Хаваите. Инцидентът я накарал да обръща по-голямо внимание на съставките в грима си.

"За "Белият лотос" не исках да приличам на голям бял маршмелоу на плажа в Хавай, затова си направих изкуствен тен", казва тя в ново интервю за Allure.

Тя не уточнява какъв е видът на спрея за тен, който е използвала, нито какви са били точните ѝ симптоми, а само, че се е почувствала странно скоро след като го е използвала, докато е пътувала за снимките. Здравословното състояние на Кулидж кара продуцентския екип на сериала да промени използваните за нея продукти за екранен грим.

"Качих се на самолета и започнах да се чувствам наистина странно. Когато слязох от самолета, трябваше да отида в спешното отделение", добави тя.

Кулидж казва, че преди инцидента обикновено не е проучвала много внимателно продуктите, които използва върху кожата си.

"Никога не съм била човек, който се интересува много от съставките", казва тя.
"През последните пет-шест години започнах да получавам алергии. Очите ми винаги се насълзяваха, но никога не ми е хрумвало, че това е заради грима ми."
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Дженифър Кулидж