Джейми Лий Къртис се среща отново с Линдзи Лоън 20 години след “Шантав петък"

Клюки Добави коментар

Джейми Лий Къртис и Линдзи Лоън намекват за възможността за продължение на култовия им филм от 2003 г. "Шантав петък”.

Джейми Лий Къртис сподели в Инстаграм очарователната си среща с колежката си Линдзи Лоън от "Шантав петък". 64-годишната актриса публикува снимка, с която отпразнува Флашбек петък с връщане към култовия им филм за размяна на тела.

"Твърде късно. Ти си пораснала и то толкова красиво! Е, днес е петък и стачката приключи, така че се надявам, че в близко бъдеще отново ще можем да си разменим местата! @lindsaylohan @disney", сподели Къртис в надписа.

Но това не е само желание от страна на Къртис. В интервю от ноември 2022 г. Къртис споделя за положителните дискусии около потенциалното продължение на хита на Дисни от 2003 г. Тя изразява нетърпение да работи отново с Лоън, като си представя сюжетна линия, в която те се ориентират в предизвикателствата на живота като по-възрастни жени.

Актрисата с чувство за хумор очерта концепцията си за продължението в The View, като си представи себе си като "стара баба", разменяща телата си с Лоън, която ще влезе в ролята на "секси баба". Къртис разкри желанието си да покаже хумористичните и в същото време затрогващи предизвикателства на това да бъдеш родител в днешния свят от гледната точка на по-възрастните дами.

В съвместно интервю за "Ню Йорк Таймс" Лоън потвърди готовността на дуото да участва в продължение на филма. Въпреки 20-годишната пауза след оригиналния филм, трайното им приятелство е очевидно, като Къртис изпрати детски книжки на Лоън след раждането на сина ѝ Луай през юли.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър