Брайън Остин Грийн потвърди раздялата със съпругата си Меган Фокс

Клюки Добави коментар

Брайън Остин Грийн в понеделник разкри, че съпругата му Меган Фокс го е напуснала след като дълго време са били във връзка от разстояние, с което сложи край на десетгодишния им брак.

"Това не е нещо, за което мислиш когато се жениш,” каза Грийн за раздялата им. Грийн каза, че Фокс първо му се споделила, че чувства, че има нужда от пространство миналата година, след като се върнала от няколко седмици на снимки.

Embed from Getty Images
"Тя каза: " Знаеш ли какво, осъзнах, докато бях извън страната, работейки сама, че се чувствах повече като себе си и харесвам себе си повече по време на това преживяване. И мисля, че това може да е нещо, което си струва да опитам " " той каза. "Бях разстроен от това, но не мога да се и се нервирам и не и бях разстроен, защото тя не поискала да се чувства така."

Наскоро Фокс е забелязан от папараци, да прекарва време с музиканта Machine Gun Kelly, за когото Грийн каза, че изглежда като "хубав, истински човек", добавяйки, че "в този момент те са просто приятели".

Embed from Getty Images

Грийн каза, че Фокс и той възнамеряват да почиват заедно и да прекарват празници като семейство с децата си. "Аз винаги ще я обичам и тя винаги ще ме обича", каза Грийн.

Той добави: "Кой знае дали това е краят на пътуването. Остава ни много живот. Засега пътеките са се разделили. Те биха могли де се съединят отново. Може и да не се. Ние не знаем.”

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър