Ариана Гранде ще бъде треньор в новия сезон на шоуто "Гласът"

Клюки Добави коментар

Певицата Ариана Гранде ще бъде треньор в песенното състезание "Гласът" по тв Ен Би Си в САЩ, съобщи "Билборд".

Ариана Гранде

Ариана Гранде

© Depositphotos

Ариана Гранде ще замени Ник Джонас като един от четиримата треньори в 21-ото издание на шоуто "Гласът" (The Voice), което ще се излъчва наесен.

"Изненада! Развълнувана съм, за мен е чест да се присъединя към Кели Кларксън, Джон Леджънд и Блейк Шелтън в следващия сезон на "Гласът", написа Ариана Гранде в профилите си в социалните мрежи.

Поп певицата разпространи изявление и чрез тв Ен Би Си, в което съобщи, че за нея е чест да се присъедини към шоуто, на което е голям фен.

Ник Джонас се включи като треньор в състезанието в 18-ия му сезон, пропусна 19-и и се върна отново в 20-ото издание. Кънтри звездата Блейк Шелтън е с най-дълъг стаж като треньор в "Гласът", той е неизменно в екипа от април 2011 г. Кларксън е треньор от 14-и сезон, а Леджънд - от 16-ото издание на шоуто.

"Гласът на България"
"Гласът на България"

The Voice е американска телевизионна поредица за певчески състезания, излъчвана по NBC. Премиерата му е на 26 април 2011 г. Базирано на оригиналното предаване The Voice of Holland и част от франчайза The Voice, то е излъчено двадесет сезона и има за цел да открие неподозирани певчески таланти (соло или дуети, професионални и любителски), за които се състезават начинаещи певци на възраст над 13 години, изтеглени от публични прослушвания. В България шоуто се излъчва в програмата на БТВ като "Гласът на България"

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ариана Гранде