Андрю Лойд Уебър си купил куче след екранизацията на мюзикъла му "Котките"​

Клюки Добави коментар

Андрю Лойд Уебър призна, че ненавижда филмовата адаптация от 2019 г. на хитовия си мюзикъл "Котките" и затова си купил куче, съобщи електронното издание на британския в."Гардиън".

© hannah grace

Композиторът и продуцент никога не се е притеснявал да изразява неодобрението си от широкоекранната версия на Том Хупър на прочутия мюзикъл.

В интервю за "Варайъти" преди дни Лойд Уебър отиде крачка напред - той описа филма като "изцяло сбъркан" и се пошегува, че от него се почувствал така "емоционално наранен", че си купил куче, за да се възстанови.

"Гледах го и си казах: "О, боже, не". За пръв път в 70-те ми странни години на тази планета излязох и си купих куче", каза той. "Така че единственото хубаво нещо, което произтече от това, бе малката ми хаванска болонка".

Въпреки бюджета и звездния състав, филмът "Котките" беше силно критикуван и бе обявен за най-лошият филм на годината на 40-ото издание на наградите "Златна малинка" през 2020 г.

Лойд Уебър продължава да се радва на компанията на кучето си, което му оказало подкрепа по време на локдауна заради пандемията от новия коронавирус и ще придружи 73-годишния композитор при предстоящите му пътувания до Ню Йорк. Той поискал от авиокомпанията разрешение кучето да бъде до него в самолета, защото се нуждае от него като терапевтично животно.

"От авиокомпанията ми писаха и попитаха "Можете ли да докажете, че наистина се нуждаете от него?" И аз им казах: "Да, само вижте какво направи Холивуд с моя мюзикъл "Котките". И след това получих писмо с одобрението им и бележка, че не е нужно потвърждение от лекар".
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Андрю Лойд Уебър