Андрю Гарфийлд си взима почивка от киното

Клюки Добави коментар

Номинираният за "Оскар" актьор Андрю Гарфийлд обяви, че си взима почивка от актьорската си кариера.

© Depositphotos

Андрю Гарфийлд разкрива, че ще си вземе почивка от актьорската професия след участието си в сериала "Under the Banner of Heaven". След като получи широко одобрение от критиката за ролята си в "Социалната мрежа" от 2010 г., Гарфийлд се превърна в един от най-разпознаваемите актьори, работещи днес.

"Ще си почина малко. Трябва да се пренастроя и да преосмисля какво искам да правя след това и кой искам да бъда и просто да бъда малко човек за известно време. Защото, както знаете, сезонът на наградите е като пералня. Трябва просто да бъда малко по-обикновен за известно време." - каза Гарфийлд в интервю за Variety.
Андрю Гарфийлд в "Спайдър-мен: Няма път към дома"

Андрю Гарфийлд в "Спайдър-мен: Няма път към дома"

"Всъщност съм много щастлив и развълнуван, че ще бъда много тих и спокоен и ще отделя известно време просто да бъда", казва актьорът в последния брой на PEOPLE.

Между завръщането му като Човека-паяк в "Спайдър-мен: Няма път към дома" и последвалите искания на феновете за трети филм в поредицата "Невероятният Спайдър-мен", номинацията му за "Оскар" за "Тик, тик... Бум!" и интензивната и често смущаваща тематика в "Under the Banner of Heaven", не е изненадващо, че актьорът иска да си почине. Гарфийлд не разкрива точно колко дълга е почивката, която иска да си вземе.

Следващият проект на Гарфийлд е "Under the Banner of Heaven", който се излъчва в САЩ по Hulu на 28 април. Все още не се знае дали сериалът ще бъде излъчван в България.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Андрю Гарфийлд