Актриса случайно погълна клечка за зъби и едва не умря

Клюки Добави коментар

Преди дни се случи неприятен инцидент с турската актриса и модел Демет Шенер, който едва не й коства живота.

Демет Шенер

Демет Шенер

© Инстаграм @demetsener77

Демет Шенер (Demet Sener) пиейки вода от чаша не забеляза клечка за зъби в нея. След като изпива една глътка вода, тя гълта клечка за зъби, която след това се забива в стомаха й.

Актрисата постъпила в клиниката, където спешно и била извършена операция и от стомаха бил изваден чуждият предмет. Лекарите споделят, че ако на Демет операцията не е направена навреме, последствията можели да бъдат ужасни.

Демет Шенер споделя:

„Моята икономка оставила чашата за вода в кухнята, за да я измие, но по пътя видяла, клечка за зъби и я сложила в чашата, за да изхвърли. И на сутринта, приготвяйки се да изляза набързо с децата, напълних тази чаша с вода и изпих всичко на един дъх, без да гледам. Задъхвайки се, веднага хукнах към болницата. По време на операцията от корема ми беше извадена забита клечка за зъби. Слава Богу, операцията беше извършена навреме. "

Два дни по-късно 43-годишнатат Демет Шенер е изпратен вкъщи и се чувства добре. Чрез профила си в Instagram тя благодари на феновете, притеснени за здравето й, и написа, че се чувства чудесно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Демет Шенер #Турция