"Звярът" идва в кината на 12 август

Афиш Добави коментар

"Звярът" с Идрис Елба ("Бързи и яростни: Хобс и Шоу") идва в кината на 12 август, съобщават от "Форум филм".

Режисьорът Балтазар Кормакур ("Еверест") отвежда дълбоко в красивите, но опасни простори на африканската савана и ще ни изправят лице в лице със Звярът. В ускоряващия пулса напрегнат трилър, баща и двете му дъщери се оказват преследвани от гигантски свиреп лъв, жаден за човешка кръв.

В "Звярът" наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс (Идрис Елба) решава да осъществи отдавна планирано завръщане в Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, с надеждата отново да се сближи с двете си отчуждени дъщери. Тримата се отправят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли), но това, което започва като спокойно пътешествие в търсене на душевен покой и семейно разбирателство, се превръща в кошмарна борба за оцеляване. По петите им е огромен кръвожаден лъв, който, след сблъсък с бракониери, вижда всички хора като плячка.

Сценарият е на Райън Енгъл ("Rampage: Унищожителите") по идея на Джейми Праймак Съливан. В ролите са още Аяна Хали (This is Us), Лий Сава Джефрис (Empire), Мелани Джарнсън и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #кино