"Домът на дракона" се завръща с два нови трейлъра

Афиш Добави коментар

Излязоха два епични трейлъра за втория сезон на хитовия сериал "Домът на дракона", разпалвайки битката между "черните" на Ренира Таргариен и "зелените" на Егон за Железния трон.

В четвъртък Макс пусна два трейлъра за предстоящия втори сезон на "Домът на дракона" и потвърди премиерната дата 16 юни. "Черният трейлър" подкрепя Ренира Таргариен, която се бори да си върне трона от своя полубрат Егон, докато ""Зеленият трейлър" подкрепя младия крал и рода Хайтауър.

Фентъзи драматичният сериал е базиран на книгата "Огън и кръв" на писателя Джордж Р.Р. Мартин, в която се описва историята на рода Таргариен. Първият сезон проследява живота на принцеса Ренира Таргариен (Ема Д’Арси) и обявяването ѝ за наследник на крал Визерис I (Пати Консидайн).

Вторият сезон на "Домът на дракона" ще започне точно там, където свърши първият, със Седемте кралства потънали в опустошителна гражданска война между рода Таргариен след убийството на сина на Ренира, принц Люсерис "Люк" Веларион, от полу-брат ѝ принц Аемонд.

В актьорския състав се завръщат Ема Д'Арси в ролята на Ренира Таргариен, Оливия Кук в ролята на Алисент Хайтауър, Мат Смит в ролята на Демон Таргариен, Юън Мичъл в ролята на Емон Таргариен, Ив Бест в ролята на Ренис Таргариен, Рис Ифанс в ролята на Ото Хайтауър, Стив Тусен в ролята на Корлис Веларион, Фабиен Франкъл в ролята на Кристън Коул, Том Глин-Карни в ролята на Егон Таргариен, Соноя Мизуно, Хари Колет, Фийби Кембъл, Бетани Антония, Фия Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм..

Втория сезон на "Домът на дракона" излиза на 17 юни по MAX.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър