Защо Крис Евънс показа интимна снимка вместо семейна игра?

Суета Добави коментар

39-годишната звезда от "Капитан Америка" се появи в "Шоуто на Тамрон Хол" във вторник сутринта и говори за изтеклите му интимни снимки, които станаха популярни през почивните дни.

Крис Евънс във "Вади ножовете"

Крис Евънс във "Вади ножовете"

„Нещо се случило този уикенд?“ - първо се пошегува Евънс. „Беше интересен уикенд, пълен с научени уроци, имаше много учебни моменти“, каза Евънс. „Срамно е, но трябва да поемаш ударите. Имам фантастични фенове, които ме подкрепят. “

В понеделник актьорът от „Отмъстителите“ се възползва от злополуката в социалните мрежи, за да се опита да повиши избирателната активност в американските избори през ноември.

„Сега, когато имам вашето внимание 🤦🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ГЛАСУВАЙТЕ на 3-ти ноември !!! ” - написа той.

Когато бе попитан за туита от водещия Хол, той се пошегува: „Това се нарича обръщане на намръщеното лице с главата надолу.“

Преди това Крис Еванс показа на феновете си запис в Instagram Stories от телефона си, на който семейството му играе шаради. Но в края на видеото актьорът случайно отвори галерия, и наред с други снимки, внимателните фенове на актьора забелязаха снимка на голи мъжки полови органи. След известно време публикацията беше изтрита.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Крис Евънс